Notice board

New quantal kernel uploaded; A new build is generated everytime a new quantal kernel lands in the ppa, not on a daily basis. Changelog: https://launchpad.net/~ubuntu-x-swat/+archive/q-lts-backport/+files/linu...

Kernel (smoke) in Kernel in 12.10 kernel on 12.04 userspace (archived)

InstructionsLink to the installation instructions
Kernel (smoke)Detailed information on the testcase
Bug instructionsLink to bug reporting instructions
Testcase (Report an issue with this testcase)
Does the system boot properly?
Is your graphics card recognized?
Is your networking hardware properly recognized?
Where applicable, are you able to suspend and resume your system?
Does all of your hardware work?

If you answer 'yes' to all questions, please submit a 'passed' result.
If you answer 'no' to any question, then please submit 'failed' and file a bug. Please be sure to include the bug number when you submit your result

ReporterLast updateBugsComment
Failedisraeldahl2012-08-22 09:04
Sony VAIO VGN-FW275J doesn't resume from suspend (#1022092)
In: linux (Ubuntu)
Status: Expired
Importance: Medium
Assignee:
1 reports, 32 comments, 2 subscribers, 1 duplicates
1022092

The same results again.
wlwifi works just fine
i915 works just fine
snd_hda_intel works just fine

I cannot resume from suspend. The machine suspends perfectly, but doesn't wake up correctly.

Link to the testcase revision
ReporterLast updateBugsComment
Passedcarla-sella2012-08-22 15:18
Session failed to load with 12.10 kernel on 12.04 test (#1011828)
In: NVIDIA Drivers Ubuntu
Status: New
Importance: Undecided
Assignee:
1 reports, 92 comments, 3 subscribers, 0 duplicates
1011828
monitor resolution does not go back to 1440x900 after change (#1029089)
In: xserver-xorg-video-nouveau (Ubuntu)
Status: Invalid
Importance: Low
Assignee:
1 reports, 24 comments, 2 subscribers, 0 duplicates
1029089

Also on this version of kernel I cannot logon to my session if I have Nvidia drivers installed, se already reported bug #1011828.
If I remove Nvidia drivers and use nouveau ones I can logon to my session, if I re-install them the bug comes back.

I have problems going back to resolution 1440x900 after changing it with nouveau drivers, see bug #1029089.

snd-hda-intel: sound works perfectly.

Link to the testcase revision
Add a test result

You need to be logged in to submit your test results.